У Харкові на місці підірваного елеватора хочуть побудувати 16-поверхівку

У Харкові на вулиці Чеботарській, 80 планують побудувати багатоповерхівку з чотирма секціями. Раніше там знаходився покинутий елеватор, який двічі підривали. Про це повідомили на сайті новобудов lun.ua.

ТОП-7 страшних квартир, які здають в оренду в Харкові

За даними порталу, будинок будуватимуть за монолітно-каркасною технологією. Житловий комплекс належить до економкласу, всього в ньому облаштують 120 квартир на 16 поверхах. Вартість житла складе 25-27 тисяч гривень за квадратний метр. Як буде виглядати будівля від “Житлобуду-1”, а також чи буде біля нього паркінг — поки невідомо.

Нагадаємо, раніше на вулиці Чеботарській знаходився елеватор. Його разом з млином звели на початку минулого століття, вони пропрацювали майже сто років. Зерно сюди завозили як на підводах, так і залізницею. У 1990-х, підприємство, яке мало провести реконструкцію елеватора, збанкрутувало, комплекс перестав працювати. У жовтні 2020 року підірвали адміністративну будівлю, а навесні нинішнього — і саму вежу елеватора.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі