ЗСУ вразили більше десяти скупчень живої сили окупантів – Генштаб

За минулу добу ЗСУ вразили понад десять скупчень живої сили ворога, знищили три зенітно-ракетні комплекси та кілька одиниць броньованої техніки окупантів. Про це сказано в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ на 3 вересня.

Українські захисники за добу знищили 350 окупантів та 25 танків

За минулу добу авіація Сил оборони здійснила понад 40 бойових вильотів для підтримки дій наземних угруповань, під час яких вдалося знищити кілька пунктів управління супротивника та склад з боєприпасами. Безпілотним літальним авіаційним комплексом Байрактар ​​ТВ-2 завдано ракетного удару, внаслідок якого детонував боєкомплект та знищено дві одиниці броньованої техніки супротивника разом із екіпажами.

“Ракетні війська та артилерія угруповань наших військ продовжує виконувати завдання з контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника. Так, уражено понад 10 скупчень живої сили ворога, у тому числі три взводні опорні пункти. Знищено три зенітно-ракетні комплекси та кілька одиниць броньованої техніки окупантів”, – сказано у звіті.

Коментарі