У центрі Харкова близько 50 будинків тимчасово залишилися без опалення

Обмеження пов’язані з ремонтом трубопроводу в Київському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі КП “Харківські теплові мережі”.

За інформацією комунальників, 23 листопада без опалення тимчасово залишаються близько 50 житлових будинків на вулицях Весніна, Каразіна, Мироносицькій, Маяковського, Ярослава Мудрого та Сумській.

Стало відомо, чому звільнили директора харківських тепломереж

Закінчити ремонтні роботи та відновити подачу тепла фахівці ХТМ планують сьогодні до 20:00. З точним списком адрес можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

“Харківські тепломережі” втратили сотні тисяч гривень на закупівлю захисних масок – ХАЦ

Нагадаємо, раніше масштабні відключення опалення та гарячої води пройшли на Салтівці. 2 лютого довелося померзнути жителям вулиць Гвардійців-Широнінців, Валентинівської, Стуса, Писемського, Владислава Зубенка, Академіка Павлова, Барабашова і Героїв праці, а також проспекту Ювілейного. Всього відключення торкнулося 217 житлових будинків, сім шкіл, чотири дитячих комбінати та 55 відомчих будівель.

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі