Захоплюючий світ Африканського сафарі в Lion Gems: Hold and Win від Playson

В Африканській савані живуть не лише величні дикі тварини, а й незліченні скарби. В ігровому автоматі Lion Gems: Hold and Win люди зможуть насолодитися красою дикої природи та заробити грошей. Консоль має звичну матрицю на 5 барабанів і 30 фіксованих смуг. У цьому Playson пропонує середні математичні показники, включаючи віддачу 95.55%.

Для початку незабутньої подорожі Африканською саванною людям необхідно мати лише від 0.1 до 100 монет. Регулювання ставки відбувається за допомогою клавіш “+” та “-”. Також цей апарат, як і інші азартні ігри, можна запустити в демо-версії – без оплати та реєстрації.

Відразу, після виходу гри в середині березня 2022 року, вона стала трендовою у багатьох популярних інтернет-казино. Завдяки фантастичному оформленню, якісним показникам та оригінальним бонусам, гра встигла сподобатися багатьом любителям азарту. Деякі опції слота виглядають знайомо, проте вони не стали менш прибутковими.

Деталі про символи та винагороди

“Левові ігри” з функцією утримання та виграшу мають дев’ять стандартних іконок. Найдешевшими вважаються позначення ігрових карт, що приносять від х0.2 до х1.6 до ставки. Цікавіше збирати комбінації з:

  • Рожевий фламінго приносить до х4 за п’ять зображень;
  • Дикий кабан: х0.4, х1 та х4.8;
  • Зебра здатна забезпечити від х04 до х56;
  • Леопард із максимальною виплатою х6.4 до ставки;
  • Носоріг виплачує до х8;
  • Вайлд “Лев” змінює звичайні символи та оплачує: х0.6, х2 та х8;
  • Символ розкиду видає призи на 2, 10 та 100 разів більше за ставку.

Також у сітці позначень гри присутній кристал, який є бонусним малюнком. Він з’являється, виключно, у процесі бонусного туру “утримання та виграшу”. Доступ до додаткової відкриється, якщо на полі збереться 6 таких іконок.

Механіка гри має на увазі не лише ручне керування спинами. Тут також є опція автоматичних обертань, однак слід заздалегідь задати оптимальний розмір ставки. Для додаткового прискорення обертань передбачено блискавку.

Детальніше про бонуси

Першою додатковою функцією Lion Gems виступають бонусні спини, які активуються при зборі 3-5 скаттерів. Таке комбо запускає 8 фриспінів із активацією Hold and Win. Тут стандартний дикий символ перетворюється на бонусний, який множить прибуток у два рази. А, при повторному зброю скаттерів, рівень може продовжитися.

Якщо під час безкоштовних оборотів гравцеві пощастить отримати 6 Блакитних кристалів, йому відкриється бонусна гра. Тут, у режимі Hold and Win запускається три повторні обертання. Кожен додатковий кристал додає по 3 респини і приносить множник до х16.

Також, у бонусному раунді передбачено кілька прогресивних джекпотів. Фіолетовий камінь принесе міні-приз, зелений – середній, а червоний – великий, х3000 до ставки. Ці джекпоти виплачуються миттєво після завершення туру.

Коментарі