Медикиня окупантів розповіла, що її кинули свої стікати кров’ю на полі бою (Відео)

Жінка добровольцем пішла на війну проти України і на своєму досвіді переконалася, що «мы своих не бросаем» – черговий міф рашистів. Окупантка розповіла, у першому ж бою їхню штурмову бригаду розбили ЗСУ, а росіяни залишили фельдшерку стікати кров’ю на полі бою. Відео допиту полоненої оприлюднило СБУ.

“Свої ж коменданти по голові довбанули і в підвалі закрили”: окупант розповів, як “днрівці” вимагали викуп з родичів військового рф

«Обіцяли, що заберуть. Я стала просити, щоб хоч якось закинули аптечку, бо пепешки закінчилися (комплекти під першу медичну допомогу, – прим.), а кровотеча не зупинялася ні в мене, ні в хлопців. Сподівалися, що евакуація все ж таки буде, але вже прийшло розуміння, що за нами не прийдуть», – розповіла полонена фельдшерка.

Її, непритомну від втрати крові, знайшли українські бійці. Вони надали російській медикині першу допомогу, подарувавши ще один шанс на життя. Але так таланить далеко не всім. Тож усім росіянам, хто не розрахував свої сили на війні, СБУ рекомендує не ризикувати і нагадує про «гарячу лінію».

Зателефонувавши за номерами: +380665803498, +380931192984, можна дізнатися, як здатися в полон та врятувати своє життя.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі