Арсен Аваков захворів коронавірусом і пішов на самоізоляцію

Колишній міністр МВС Арсер Аваков підтвердив, що захворів коронавірусом. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що він важко переносить захворювання. Однак цю інформацію колишній міністр спростував.

“Читаю про себе в інтернеті, що мовляв помираю від ковіда. На щастя ні! Ні, недругам цього не дочекатися! А друзів заспокою”, – написав Аваков.

Також він повідомив, що раніше зробив два щеплення від коронавірусу, а зараз перебуває вдома на самоізоляції. При цьому поставив геолокацію в Києві.

“Без важких симптомів. Сиджу, п’ю чай, дивлюся тв, читаю книжки. А це, на фото – мої помічники – вітаміни! Бережіть себе!”, – резюмував екс-міністр.

snimok_ekrana_ot_2021-10-22_16-53-10.png

 

Надію Савченко зловили в аеропорту з підробленим Covid-сертифікатом

Раніше коронавірусом перехворів перший українець, який підкорив Еверест, легенда світового альпінізму Сергій Бершов та його дружина Тетяна. Обидва перенесли захворювання у важкій формі. Як повідомив президент Харківської федерації альпінізму і скелелазіння Геннадій Копійка, у Сергія були вражені 55% легких, у Тетяни – 45%.

Коментарі