«Багатодітний татусь», який хотів виїхати з України, не зміг назвати дату народження жодної дитини

58-річний уродженець Херсонщини прямував до Польщі рейсовим автобусом. Для проходження контролю чоловік надав інспектору прикордонної служби копії трьох нотаріально засвідчених свідоцтв про народження дітей. Як повідомили у Держприкордонслужбі, у паспорті пасажира також були внесені відомості про наявність трьох дітей віком 8, 11 та 15 років.

Намагався перетнути кордон, ховаючись під ковдрою (Відео)

Під час перевірки у прикордонників Львівського загону виникли сумніви щодо дійсності документів. А в результаті додаткового вивчення, охоронці кордону виявили низку ознак, що вказують на їх підробку. В ході бесіди «багатодітний батько» не зміг назвати дату народження жодного з дітей, в якому місті були видані їх документи та взагалі «забув», де знаходяться його діти. Згодом чоловік зізнався, що купив фальшивку у невідомих осіб для перетинання кордону.

Прикордонники направили до правоохоронних органів повідомлення про підроблення документів. Порушника передали правоохоронцям.

Загалом з початку введення воєнного стану тільки прикордонники Львівського загону виявили понад 1 700 документів з ознаками підробок.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі