Бойовики обстріляли гуманітарний конвой ООН на Донбасі — главком ЗСУ (Відео)

Проросійські бойовики обстріляли гуманітарний конвой Організації Об’єднаних Націй в момент, коли машини проходили КПВВ “Щастя”. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Бойовики в ОРДЛО оголосили про масову евакуацію в Росію населення

Відзначається, що близько 12 години дня 18 лютого бойовики відкрили вогонь по КПВВ “Щастя” в момент, коли там проходили перевірку Державної прикордонної служби зі складу гуманітарного конвою Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Колона рухалася з непідконтрольної території.

“Обстріл був здійснений з великокаліберного кулемета (близько 50 пострілів), міномета 82 мм (3 постріли), гранатомета АГС-17 (10 пострілів) з н.п. Весела Гора” — написав Залужний.

На Донбасі загострення, бойовики обстріляли дитячий садок (Фото)

Чотири автомобілі на момент обстрілу вже пройшли прикордонний контроль на КПВВ, інші вісім залишилися в міжпозиційній зоні. Людей евакуювали в укриття на території КПВВ. Постраждалих серед особового складу КПВВ та конвою немає.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на тлі істерики терористів та заяв про евакуацію всього і вся заявив, що Збройні Сили України на Донбасі не планують ніяких наступальних операцій та роблять дії виключно оборонного характеру.

Коментарі