Брата загиблого мера Кривого Рогу знайшли мертвим

Молодшого брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова Андрія Павлова знайшли мертвим у квартирі. Про це ввечері 18 жовтня в своєму телеграм-каналі написав місцевий журналіст Олег Єрмолінський.

Пізніше поліція Кривого Рогу повідомила, що тіло чоловіка виявив знайомий. За день до смерті Павлов скаржився на проблеми зі здоров’ям.

За попередньою інформацією, видимих ​​ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає.

Смерть мера Кривого Рогу: три версії і записи з камер спостереження (Відео)

“На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група. Надалі тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті. Ця подія зареєстрована в порядку, передбаченому чинним законодавством. Зараз всі обставини з’ясовуються”, – сказано в повідомленні правоохоронних органів.

Нагадаємо, 48-річного Павлова знайшли застреленим в його будинку в селі Вільне 15 серпня. Слідство розглядає три версії смерті політика: самогубство, вбивство і необережне поводження зі зброєю.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі