“Даже блиндажей нет. Сидишь и молишься – попадет или нет”: рашисти бояться йти на передову, — перехоплення ГУР

У розмові з дружиною російський окупант скаржився на нестачу озброєння. Тепер він боїться їхати на фронт і хоче відмовитися від служби, попри ризик кримінального переслідування в росії.

Запис розмови був оприлюднений Головним управлінням розвідки України.

Російський окупант у записі розповідає дружині, що вони мають нестачу озброєння. Водночас він додав, що серед його батальйону багато поранених.

“Укрываться даже блиндажей нет, просто, бл*…вообщем, сидишь и молишься — попадет или нет”, — каже він.

“Я уже затрехсотился”: рашист розповів про поранення від скиду боєприпасу з дрона, — перехоплення ГУР

За словами російського загарбника, він боїться їхати на фронт. Водночас він не бажає підписувати жодних документів. Він розповів дружині, що тих, хто відмовляється ставити підпис у договорах, оголошують “500” (так називають осіб у полоні), а потім вивозять до прокуратури.

Іншими словами, російське керівництво “мотивує” своїх солдатів ув’язненням за відмову виконувати накази. Слід зазначити, що в росії за відмову від участі в воєнних діях передбачається до трьох років позбавлення волі (якщо наслідки були важкі, то до 10 років).

Згідно з указом, який підписав диктатор путін минулого року, таке ж покарання буде для окупантів, які не виконують накази. Водночас якщо рашист зі зброєю добровільно здається в полон, то в росії його позбавлять волі строком до трьох років.

Коментарі