Дівчину, яка стріляла з арбалета в полтавській школі, відправили в СІЗО

8 вересня Київська райсуд Полтави обрав запобіжний захід для 19-річної Таїсії Петрової, яка поранила з спортивного арбалета двох вчителів у полтавській школі №11. Про це пише видання “Полтавщина“.

7 вересня правоохоронці повідомили дівчині про підозру за ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 (“замах на умисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Суд призначив запобіжний захід у вигляді арешту на 60 днів без права внесення застави.

У Дніпрі невідомий вистрілив у чоловіка, який не хотів одягати маску в супермаркеті

За даними правоохоронців, Таїсія сказала, що не планувала вбивати вчителів і лякати школярів, а також висловила повагу старшокласнику, який відібрав у неї арбалет. Вчителів, в яких вистрілила, вона не знає.

“Якби я могла повернутися в часі, я б ні за що цього не зробила. Мені дуже шкода, що це зробила. Мені дуже соромно, що діти все це бачили. Я не збиралася якось їм нашкодити”, – заявила дівчина на судовому засіданні.

Нагадаємо, в Полтаві дівчина стріляла з арбалета на території школи. В результаті інциденту двоє педагогів постраждали, однією з них стріла наскрізь пронизала руку.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі