Дочка бізнесмена і дорогий ресторан: журналісти розповіли, як у Києві обманюють кавалерів (Відео)

Команда BIHUS.info провела розслідування і розкрила Тіндер-обман у столичному ресторані. Найчастіше жертв вибирають саме в додатку для знайомств “Тіндер”, але і в інших додатках теж потрібно бути обережними, оскільки і там можна натрапити на шахрайок.

“Ваш син у поліції”: силовики розшукують шахрайку, за добу вкрала 26 тисяч

Легенда у дівчат одна. Представляючись дочкою багатої людини, дівчина призначає хлопцю побачення, і везе його нібито на своєму авто, пропонуючи по шляху заїхати і купити їжу на виніс. Нічого не підозрюючи, кавалер погоджується і пара потрапляє в конкретний заклад. Поки пара нібито чекає замовлення, дівчина замовляє дорогі напої, розраховуватися за які доводиться залицяльнику. Коли їжу на виніс подають, дівчина під різними приводами перериває побачення і нібито їде з водієм. А хлопець залишається з порожнім гаманцем. Деяким кавалерам таке побачення обійшлося у 10 000 гривень.

Журналісти з’ясували, що в столичному закладі, яке працює за такою схемою, немає навіть власної кухні, а їжу купують у найближчому супермаркеті. Ресторан працює за поширеною в Росії схемою, і нібито гроші від такого бізнесу йдуть бізнесменові з російською пропискою. Журналісти написали заяву в поліцію і чекають перевірку.

 

Нагадаємо, раніше в Харківській області шахрай 10 разів продав неіснуючий мішок цукру. 50-річний рецидивіст придумав просту схему обману і заробив 7000 гривень.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі