Апеляційний суд виправдав Стерненка та дав умовний термін

Одеський апеляційний суд частково змінив вирок у справі Сергія Стерненка та Руслана Демчука, яких звинувачували у викраденні й тортурах місцевого депутата Сергія Щербича навесні 2015 року. Суддя скасував вирок за статтею про розбій.

Суд постановив частково скасувати вирок за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема по ст. 187 (“розбій”) вирок скасували. За ст. 146 (“викрадення”) служителі Феміди визнали фігурантів винними, але покарання не застосували, оскільки закінчився термін давності. За ст. 263 (“незаконне поводження зі зброєю”) Стерненка визнали винним, але три роки ув’язнення замінили випробувальним терміном у 1 рік.

Нагадаємо, колишнього лідера “Правого сектора” в Одесі засудили за викрадення депутата райради Сергія Щербича з проросійської партії “Батьківщина”. Суд першої інстанції визнав Сергія Стерненка винним і засудив до семи років і трьох місяців позбавлення волі з конфіскацією половини майна.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі