ДТП з маршруткою в Чернігівській області – 11 осіб загинуло

Страшна дорожньо-транспортна пригода трапилася в Чернігівській області, де маршрутка на трасі зіткнулася з вантажним автомобілем. Аварія забрала життя 11 людей.

Як повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, вранці 7 грудня біля селища Брусилів у Чернігівській області вантажний автомобіль на трасі зіткнувся з рейсовою маршруткою “Чернігів-Сосниця”. Удар був такої сили, що транспортний засіб з пасажирами перетворився на купу металобрухту. Одинадцять людей загинули на місці аварії, ще вісім отримали важкі травми.

У Харкові сталася потрійна ДТП за участю патрульних

Рятувальники, які прибули на місце трагедії, надали допомогу постраждалим та евакуювали їх до медичного закладу, після чого приступили до вирізання з корпусу маршрутки тіл загиблих. На місці працюють десять рятувальників і три одиниці техніки. Причини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, раніше трагедія сталася в Кривому Розі. 33-річна жінка та її 5-річний син переходили дорогу, в цей момент їх збив вантажний автомобіль. Жінка від отриманих травм померла на місці аварії, а дитину шпиталізували до лікарні.

Коментарі