Глава патрульної поліції Одеси їздить на авто з підробленими номерами, поліція перевіряє інформацію (Відео)

В Одесі вибухнув скандал за участю голови Одеської патрульної поліції Дмитра Хмарука. Зараз правоохоронці перевіряють інформацію ЗМІ про те, що Хмарук переміщався на автомобілі з підробленими держномерами, повідомляє НВ з посиланням на місцеві ЗМІ та канали в Telegram.

У Києві п’яний водій спровокував поліцейську погоню та чинив опір (Фото і відео)

“Зараз в мережі поширюється інформація про подію з тимчасовим виконуючим обов’язки начальника Управління патрульної поліції в Одеській області Дмитром Хмаруком. Всі обставини події з’ясовуються, здійснюється перевірка”, – заявили в пресслужбі поліції.

На Житомирщині судять чоловіка, який “помстився” патрульним за доньку

Інцидент стався 12 січня. У Мережу потрапило відео, на якому патрульні поліцейські зупинили автомобіль Skoda Octavia, на якому імовірно їхав Хмарук. Номери авто позначені, як відсутні в базі Головного сервісного центру МВС. Пізніше патрульні на відео зв’язалися з оператором ГСЦ МВС, який повідомив їм, що номери все-таки зареєстровані – однак у водія не виявилося документів на транспорт. Проте поліцейські обмежилися профілактичною бесідою та відпустили його.

 

 

Нагадаємо, 12 січня Державне бюро розслідувань викрило відразу в декількох областях співробітників Нацполіції України, які застосовували до затриманих тортури та знущання.

Коментарі