“Хто він, ми знаємо”: ГУР має інформацію стосовно особи, яка стратила полоненого ЗСУ (Відео)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що вже вдалося встановити особу росіянина, який відрізав голову українському військовослужбовцю, який потрапив до полону на Донбасі.

Про це розповів очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов у інтерв’ю Radio NV.

Хоча випадки страти українських військових є “поодинокими”, за словами Буданова, проте він наголосив на тому, що такі злочини не залишаться безкарними. Він також зауважив, що випадки, коли вони точно знали, хто робив такі страшні речі, вже майже не існують, оскільки винні часто бувають знищені.

Жорстоке катування і вбивство українського полоненого: СБУ розпочала розслідування

“Хто він, ми знаємо. Але повертаючись до першої частини вашого питання: де він і чому я вам кажу, що не можу вам відповісти. Є трошки інша статистика, що якось так склалося, що майже вже всі з тих, хто робив подібні речі, де це було нам чітко відомо, вони більше не існують. Тому не думаю, що ця людина стане виключенням”, — пояснив Кирило Буданов.

Буданов не відповів на запитання щодо того, чи допомогла розвідка у встановленні особи вбивці, і заявив, що це сталося просто так. Проте, він запевнив, що Україна не залишиться осторонь справи, і винні будуть покарані за свої злочини.

Коментарі