“Ідіть та здохніть”: російські мобіки записали відео зі зверненням до Путіна

Російські “чмобики” з Іркутської області РФ, які потрапили на війну в Україну, записали відео зі зверненням до російського диктатора Володимира Путіна. У ньому вони скаржаться на свавілля командирів — ті кидають їх на забій зі словами “йдіть та здохніть”.

Про це заявляється у відеозверненні “чмобиків” з 1439-го стрілецького полку, датованому 25 лютого.

Росіяни завалюють Бахмут м’ясом, але місто тримається – військовий ЗСУ

Мобілізовані росіяни вимагають від Путіна “розібратися з беззаконними та злочинними наказами командування”. Так, вони заявили, що їх передали в підпорядкування озброєній банді терористів “ДНР” – так званій “1-й Слов’янській бригаді”. Бойовики сформували зі Стрільців штурмові підрозділи та женуть їх на забій — штурмувати Авдіївський укріпрайон.

“Командування прямо говорить, що ми витратний матеріал. Командири з “ДНР” стріляють з автоматів по наших мобілізованих, тому що солдати відмовляються йти в штурмові підрозділи. …”Ідіть та здохніть”, – найкрасивіше, що ми чули від командирів”, – заявили”чмобики”.

“У них є HIMARS, а у нас нічого такого немає”: окупант розповів про проблеми в армії РФ, — перехоплення ГУР

При цьому другий батальйон цього ж полку вже записував аналогічне відео. Після цього батальйон був у повному складі кинутий на штурм і зараз числиться, як знищений.

“Командуванню байдужі наші життя. … Командування вже вшосте заповнює свій штат новими мобілізованими. Просимо допомоги. Звертатися більше нікуди”, – заявили вони.

Коментарі