Каталися на свині та обіцяли набити купола: у Києві оскандалився тату-салон

Салон Lemarch tattoo-studio заявив, нібито встановив національний рекорд, намагаючись набити на спині тварини храм із золотими куполами.

9 грудня в Національному реєстрі рекордів офіційно заявили, що дії молодих людей не мають нічого спільного з рекордами. Про це на своїй сторінці в Facebook керівник Національного Реєстру Рекордів України Лана Вєтрова.

З’ясувалося, що молоді люди привезли в салон живу свиню та заявили, що зроблять на ній величезне татуювання куполів. Фото та відео вони публікували в соцмережах. На кадрах видно, як молоді люди катаються на тварині та тримають трафарет храму. Однак чи вдалося набити купола на тварині невідомо, оскільки у фіналі тварину показали лише в кузові вантажного авто.

snimok_ekrana_ot_2021-12-09_11-09-17.png

Разом з тим в описі закритого Instagram аккаунта Lemarch tattoo-studio зазначено, що вони “не приймають зоозахисників”, а також “люблять похрюкати”.

У Харківській області чоловіка підозрюють у вбивстві двох кошенят

Представники організації Animals, які відстоюють права тварин, написали заяву в поліцію.

“Пам’ятайте, що знущання та жорстокість – це не привід хайпувати. Сьогодні вони заради хайпа роблять тату на тварині, завтра заради того ж хайпа вирішать вбити тварину, а післязавтра будуть знущатися з дитини?” – заявили зоозахисники.

snimok_ekrana_ot_2021-12-09_11-35-03.png

Нагадаємо, раніше в Україні набув чинності закон №2351, який забороняє пропаганду жорстокого поводження з тваринами та навіть залишати домашніх вихованців в салоні автомобіля, коли температура повітря перевищує +20ºС або знижується до позначки нижче -5ºС.

Коментарі