Керівництво МВС летіло на гелікоптері у відрядження до однієї з «гарячих точок»

Про це повідомив перший заступник керівника Офіса президента України Кирило Тимошенко під час брифінгу на місці катастрофи у Броварах.

За інформацією ДСНС, о 8:20 внаслідок падіння їх відомчого вертольоту ЕС-225 (бортовий номер 54) сталося пошкодження будівлі дитячого садка з послідуючим загоранням. Пожежу в будівлі локалізовали на площі 500 кв. м. о 9:06, а о 9:28 – ліквідовали.

Падіння гвинтокрила в Броварах: відомо про 18 загиблих, серед яких 3 дітей

Також пошкоджені 3 легкових автомобілі і вікна у чотирнадцятиповерховому житловому будинку.

На борту гвинтокрила перебувало 9 людей: 6 чоловік оперативної групи МВС, включно із керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також 3 члена екіпажу ДСНС.

До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 одиниць техніки. На місці події працюють психологи ДСНС.

Діти із садка перебувають в іншому навчальному закладі, з ними працюють відповідні служби.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері національного телемарафону повідомив, що про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано. Він пояснив, що є кілька чинників, через які могла статися трагедія. Причини буде розслідувати комісія і це займе певний час.

У Броварах загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський

Правоохоронці просять усіх свідків катастрофи, які бачили або зняли падіння гелікоптера, що тривалий час летів на низькій висоті, звернутися до поліції.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі