Кривава ДТП з маршруткою на Чернігівщині: нові подробиці (Відео)

Кількість жертв у ДТП з маршруткою і вантажівкою в Чернігівській області зросла – зараз загиблими числяться 13 осіб. Про це повідомило управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

“Станом на 11:05 7 грудня в результаті зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним мікроавтобусом “Чернігів-Борзна”, що сталося поблизу с.Брусилів Чернігівського району на автодорозі Н-27 Чернігів-Грем’яч загинуло 13 осіб і травмовано 6 осіб” – сказано в повідомленні.

У Кривому Розі “Газель” збила жінку з дитиною: медики рятують 5-річного хлопчика

Видання “Сегодня” з посиланням на коментар ДСНС Чернігівщини зазначає, що ділянка траси, де трапилася аварія, вважається безпечною – там не було концентрації ДТП або великої кількості аварій. Рятувальники вважають, що причини може бути дві – слизька дорога (погані погодні умови), або нехтування ПДР з боку когось із водіїв. На місці зараз працюють слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія Національної поліції, яка встановлює причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, вранці 7 грудня страшна дорожньо-транспортна пригода сталася в Чернігівській області, де маршрутка на трасі зіткнулася з вантажним автомобілем. На той момент було відомо, що аварія забрала життя 11 людей.

Коментарі