Львівські рятувальники зняли з дерева 8-річного хлопчика, який став жертвою булінгу

У неділю, 4 липня, в селі Солова Львівської області восьмирічний хлопчик, який став жертвою булінгу, заліз на дерево та відмовлявся спускатися. Щоб зняти його звідти, викликали рятувальників.

У ДСНС Львівщини розповіли, що близько 22:20 мама хлопчика покликала на допомогу. Приїхавши на місце події, рятувальники з’ясували, що дитина залізла на березу на висоту понад 8 метрів і не хотіла спускатися. Все сталося через те, що її ображали інші діти.

Бійці ДСНС за допомогою висувної драбини зняли хлопчика з дерева, після чого передали мамі. Допомоги медиків дитина не потребувала.

Нагадаємо, раніше в Харківській області п’ятикласник ображав і бив однокласників. На булінг директору поскаржилися батьки двох учнів. Поліцейські склали відносно 46-річної матері хлопчика протокол. Пізніше суд виніс рішення про притягнення матері до адміністративної відповідальності.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі