Майже дві сотні дітей отруїлися в одній з гімназій Києва

Майже дві сотні дітей отруїлися в одній зі столичних гімназій. Про це повідомили батьки учнів, передає ТСН.

Ще в четвер, 2 вересня, після занять дітям стало погано. Додому школярі їхали з температурою та нудотою. Потім – додалася діарея і блювота. На наступний день у однієї з учениць виявили норовірус – це одна з різновидів кишкової інфекції. Він швидко розвивається і може передаватися повітряно-крапельним шляхом, через воду, їжу, або брудні руки.

У Харкові зафіксували спалах кишкової інфекції серед вихованців соціально-реабілітаційного центру

Інші діти аналіз на цей вірус поки не здавали. Але зараз школярів з такими ж симптомами близько 170. Вони вчаться в різних класах, з другого по п’ятий.

В адміністрації гімназії інцидент поки не коментують. Зразки води, продуктів і готової їжі вже зібрала Держпродспоживслужба, результати обіцяють через кілька днів.

Нагадаємо, раніше в Харкові в закладі громадського харчування отруїлися 25 осіб. 19 дорослих та 6 дітей госпіталізували з гастроентероколіт.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі