Морг завантажений: у Полтаві показали шокуючі наслідки коронавірусу

У Полтаві вирішили наочним чином показати, де в підсумку опиняються люди, які не бажають вакцинуватися, а потім потрапляють до лікарень з коронавірусом. Журналістам ряду місцевих видань влаштували екскурсію в інфекційну лікарню міста і морг, де зберігаються тіла померлих від коронавірусу.

Де в Харківській області можна зробити щеплення від коронавірусу (список пунктів)

Полтавська ОДА пішла на такий крок, оскільки 9 листопада місцеві активісти намагалися увірватися до лікарні, підозрюючи завищення показників госпіталізації хворих.

Фото опублікувало місцеве видання “Полтавщина”, а також канал”Фонтанзамільйон”.

Морг завантажений тілами в чорних пластикових мішках. Так зберігаються ті, хто помер від наслідків коронавірусу. В ОДА зазначили, що всі ці люди були невакцинованими.

Також надали відео з реанімації обласної інфекційної лікарні, в тому числі з палати, де хворі лежать під апаратами ШВЛ. Медики відзначають, що таку ситуацію вони спостерігають щодня і хворих, як і померлих, стає все більше.

ШВЛ – квиток в один кінець

Нагадаємо, за час пандемії від ускладнень, викликаних коронавірусом, в Харківській області померли 4967 пацієнтів. За добу 10 листопада померло 26 осіб.

При цьому регіон залишається в “помаранчевій” зоні епідеміологічної небезпеки, хоча ситуація з поширенням коронавірусу залишається напруженою.

Коментарі