Проповзла близько 200 метрів та померла у посадці: біля розстріляної автоколони під Куп’янськом знайшли ще одну жертву

Сьогодні правоохоронці провели додатковий огляд колони автівок, яку розстріляли російські військові 25 вересня поблизу села Курилівка Куп’янського району. Як повідомили у пресслужбі Харківської облради, під час додаткового огляду правоохоронці виявили 25-ту жертву — 75-річну жінку.

За попередніми даними, після розстрілу автомобільної колони вона проповзла близько 200 м та померла у посадці. Тіло загиблої направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Розстріл автоколони під Куп’янськом: перевізника, який організував виїзд, також убили

Правоохоронці вилучили фрагменти тіл загиблих, які у подальшому через ДНК-експертизи будуть ідентифіковані, а отже жертв може бути більше. Вживаються заходи щодо вилучення автомобілів для проведення комплексних експертиз. У прокуратурі додали, що робота слідчих ускладнена постійними обстрілами.

Нагадаємо, що колону автівок з мирними мешканцями, які намагалися евакуюватися, росіяни розстріляли, попередньо, з кулемета, що був встановлений на БТР. Після того, щоб приховати сліди злочину, окупанти підпалили залишки цих автомобілів. Загинуло 25 людей, серед яких вагітна жінка та 13 дітей.

На фургоні, який росіяни розстріляли під Куп’янськом разом з легковиками, був напис “Діти”

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі