На Донбасі побилися чмобики та терористи “ДНР”: побиті тувинці записали жалісливе відео

На тимчасово окупованій території Донецької області російські “чмобіки” з Туви побилися з бойовиками терористичної організації “ДНР”, — так званою “народною міліцією”. Тувинці були жорстоко биті російськими посібниками та записали відео зі скаргами, адресоване ватажкові терористів “ДНР” Пушиліну, російським президенту та міністру оборони.

Відео з перекладом на російську мову з’явилося в Telegram.

“Мобіки ненавидять вагнерівців”: перехоплення

Мобілізовані заявили, що їх перевезли в Донецьк, і там кинули. Ніякої військової підготовки їм не дали, що робити, вони не розуміють, оскільки їх навіть не приписали ні до якої військової частини.

“З 29 грудня ми в Донецьку, частина з нас на передовій. У нас немає командування. Наші поранені товариші по службі звернулися в госпіталь, виявилося, що ми не належимо ні до якої в/ч…”, — ниють росіяни.

Вишенька на торті — мобілізованих тувинців смертним боєм б’ють “динирійські” терористи.

“4 лютого 2023 року приїхали військові з “ДНР”, в нас стріляли автоматами, змушували віджиматися, сказали, що ми живими звідси не вийдемо. Говорили, що ми ставимося до них, до “ДНР”, — заявили “чмобики”.

Немного позже в сети появилось видео, на котором запечатлены моменты столкновений тувинцев и террористов “ДНР”. На нем несколько военных с автоматами валят еще одного человека в камуфляже в снег и матерятся.

Коментарі