На Київщині розчленували дівчину із Закарпаття та вкрали її дворічного сина

Моторошний злочин стався в Київській області – там чоловік і жінка вбили, розчленували та спалили 23-річну мешканку Закарпатської області, а також вкрали її дворічного сина. Дитині, втім, пощастило – її віддали родичам загиблої.

Як повідомили в пресслужбі поліції Закарпатської області, 30 листопада мати зниклої українки звернулася до правоохоронців. Вона повідомила, що її дочка вже 10 днів не виходить на зв’язок, а крім того, кинула без вподоби свого сина двох років від роду. Правоохоронці негайно розпочали слідчі дії. В ході розслідування було встановлено, що 20 листопада дівчина разом зі своїм дворічним сином приїхала в гості до друзів в Київській області. Після того як поліція приїхала до 25-річного чоловіка, у якого гостювала зникла, питань стало більше, ніж відповідей – хлопець явно нервував, назвався чужим ім’ям та показав підроблений паспорт.

У Харкові опублікували фото з квартири, де жінка задушила сина

Питання відпали, коли поліцейські почали обшукувати приватне домоволодіння, яке належало чоловікові – відразу виявили документи, речі та частини тіла зниклої дівчини. Після цього чоловіка затримали, і він повідав страшні подробиці події. У ніч на 21 листопада дівчина дійсно гостювала у нього. Разом з ними була ще одна жінка. Разом вони вживали наркотики та спиртні напої. Втім, як саме померла 23-річна загибла, він не розповів, але розповів, як він та його подруга вирішили позбутися тіла.

Вони замаскувалися за допомогою перук та одягу, потім придбали в магазині хімічні речовини та вугілля. Тіло загиблої загорнули в килим, винесли в лісопосадку, де порубали в шматки та спалили, а все, що не згоріло – облили хімією та зарили.

Батькам побитих у Запоріжжі школярок погрожують та вимагають забрати заяви

“Позбувшись тіла, щоб максимально приховати сліди, фігурантка відвезла дитину померлої в Ужгород та залишила хлопчика у квартирі, де він і проживав разом з мамою. З мобільного телефону померлої вона написала повідомлення батькові дитини, щоб той забрав сина до себе. Після цього жінка відразу ж покинула межі країни”, – додали в пресслужбі поліції.

Зараз підозрюваний затриманий, його співучасницю оголосили в розшук. Ведеться слідство. Обом загрожує відповідальність щонайменше за однією статтею – за умисне вбивство.

Нагадаємо, раніше Вовчанський райсуд Харківської області закінчив розглядати резонансну справу про вбивство шестирічної Мирослави Третяк у Старому Салтові. Служителі Феміди розглядали справу відразу за трьома статтями КК України: ст. 115 (“умисне вбивство”), ст. 152 (“згвалтування”), ст. 153 (“сексуальне насильство”). Оскільки 13-річний Богдан ще не досяг віку кримінальної відповідальності, суд виніс ухвалу, згідно з якою школяр проведе найближчі три роки в загальноосвітній школі соціальної реабілітації.

Коментарі