На підльоті до Києва збили “Іскандер”, в області ракети влучили в поле

Після тривалої паузи в 52 дні ворог поновив ракетні атаки по Києву. Після нічного нападу дронів, сьогодні зранку рашисти намагалися завдати по Києву ракетного удару.

Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, приблизно о 8 ранку в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу “Іскандер”. До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією – руйнувань та постраждалих немає. Оперативні дані уточнюються.

Росіяни атакували Харківську область “шахедами”

Цієї ночі ворог атакував Київськоу область БпЛА. Як повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас, в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.

За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні.

“Мешканцям, чиє майно пошкоджено, буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують збирати інформацію щодо наслідків атаки”, – додали в ОВА.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі