На Полтавщині дівчина обікрала дванадцять залицяльників та оформила на них кредити

У Полтавській області правоохоронці затримали заповзятливу дівчину, яка займалася тим, що знайомилася з чоловіками, а потім обкрадала своїх залицяльників.

У Києві біля будівлі СБУ сталася перестрілка

Як повідомляє Нацполіція Полтавської області, дівчина налагодила цілу схему по обдурюванню чоловіків. 20-річна мешканка Херсонської області деякий час “гастролювала” по Кременчуку та Горішнім Плавням Полтавської області. “Працювала” вона досить просто: знайомилася з чоловіками в кафе, приходила до них додому та обкрадала шанувальників. На кількох особливо невдачливих вона навіть оформила кредити.

Шахраї придумали нову схему вимагання грошей: під ударом — сім’ї військових

У поліції відкрили провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України. Також копи встановлюють можливу причетність дівчини до подібних злочинів в інших регіонах України.

Нагадаємо, в Україні з’явився новий вид шахрайства, на який активно скаржаться в мережі прості українці. Суть в тому, що українцям дзвонить робот та просить натиснути одиницю, якщо вони вакциновані, після чого вони втрачають контроль над своїм телефоном.

Коментарі