У Києві біля будівлі СБУ сталася перестрілка

У Києві біля головної будівлі Служби безпеки України вдень 25 січня сталася стрілянина. Очевидці повідомили про те, що стріляли біля обмінного валютного пункту навпроти штаб-квартири держбезпеки.

Пізніше стало відомо, що вогонь у повітря вів охоронець пункту обміну валют.

У Чорноморську чоловік з пістолетом на спір спалив власний автомобіль

“Він (охоронець – ред.) припустив, що обмінник грабують після того, як представники ГО “Український стяг” намагалися наклеїти наклейки на пункт обміну валют на вулиці Володимирській, 23-я” — повідомило видання “Страна”.

Як виявилося, за грабіжників охоронець прийняв членів ГО “Український стяг”, які намагалися приліпити до скла вітрини якісь наклейки. Він вийшов на вулицю та зробив кілька пострілів у повітря з “Сайги” — рушниці, створеної на базі автомата Калашникова та зовні на нього схожої.

Біля лікарні в Києві чоловік вистрілив собі у скроню — ЗМІ

У поліції вже заявили, що буде порушено кримінальне провадження за хуліганство. Учасники інциденту затримані, рушницю вилучили.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Вінницькому нічному клубі сталася перестрілка між відвідувачами. Спецназівці, що прибули на місце події, затримали молодих людей та вилучили в одного з них зброю.

Коментарі