На Прикарпатті придумали, як мотивувати городян робити щеплення від коронавірусу

Жителі Івано-Франківська, які з 1 вересня по 1 жовтня вакцинуються від COVID-19 отримають п’ять квитків на домашні футбольні матчі та 100 гривень на проїзд. Про це написав мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в Facebook.

“Впроваджуємо ще дві мотивації для жителів нашого міського співтовариства: всі, хто зробив щеплення з 1 вересня по 1 жовтня і має карту “Галка”- зможуть звертатися в КП “Elektroavtotrans” IF і отримати 100 гривень. А також щеплені в цей період футбольні вболівальники можуть безплатно отримати п’ять квитків на домашні футбольні матчі стадіону МФЦ Прикарпатті,”- написав мер Івано-Франківська.

За словами чиновника, всі вакцини є в наявності. Щодня вакцинацію проводять у міських поліклініках та центрах масової вакцинації.

Нагадаємо, раніше Європейський союз офіційно визнав українські COVID-сертифікати в додатку “Дія”. Українці знову зможуть безпечно подорожувати без обмежень.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі