На Тернопільщині чоловік викрав мікроавтобус разом з водієм

23-річний житель Борщівської громади викрав рейсовий мікроавтобус, на задньому сидінні якого спав водій. Про це повідомили у відділі комунікації Национальної поліції в Тернопільської області.

До співробітників поліції міста Борщів надійшло повідомлення від водія автобуса про те, що невідома особа викрала у нього автомобіль марки “Mercedes-Benz Sprinter”.

Поліцейські знайшли мародера, що вночі у Харкові викрав з вуличного холодильника пива на 10 тисяч гривень

“Зі слів потерпілого, він відпочивав на задньому сидінні авто перед черговим рейсом. У середину салону зайшов невідомий чоловік та сів за кермо. Зловмисник скористався тим, що ключі були в замку запалювання. Водій намагався зупинити незнайомця, проте він на його прохання не реагував. Проїхавши декілька кілометрів, зловмисник зупинив бус і пішов у невідомому напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили причетного до крадіжки мікроавтобуса. За попередньою інформацією, чоловік повернувся із заробітків у Польщі і не мав змоги добратися додому.

“Співробітник СТО” викрав Volkswagen у довірливого водія

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (“незаконне заволодіння транспортним засобом”). Стаття передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Коментарі