“Співробітник СТО” викрав Volkswagen у довірливого водія

У Харківській області правоохоронці розшукали липового “автомайстра” і оголосили йому підозру у викраденні машини. Раніше 37-річний уродженець Ковшарівки неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харкові співробітник Автомийки вдарив цеглою по голові напарника і викрав автомобіль — поліція

Як з’ясувалося, 23-річний хлопець залишив фігуранту свій автомобіль Volkswagen Passat. “Майстер Микола” пообіцяв відремонтувати машину та отримав передоплату в 500 гривень. Однак, коли потерпілий подзвонив на СТО, з’ясувалося, що у них немає такого співробітника. Легковик також зник у невідомому напрямку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 289 КК України (“Незаконне заволодіння транспортним засобом”). Протягом двох днів машину знайшли недалеко від станції Куп’янськ-Сортувальний. Ймовірного викрадача затримали, коли він прийшов до своєї “здобичі”. Чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

4.jpg
Фото: ГУНП в Харківській області

Нагадаємо, раніше дівчина після сварки з чоловіком викрала ключі від авто і поїхала у своїх справах. Оперативники передали орієнтування з описом машини поліцейським, і ті через деякий час помітили автомобіль на трасі. За кермом перебувала дівчина, яка на вимогу копів зупинитися не відреагувала. Правоохоронці вирушили в погоню і через кілька хвилин заблокували транспортний засіб. Автомобіль повернули власнику, а перегонниці загрожує до п’яти років за ґратами.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі