На Закарпатті п’яний водій збив 6-річну дівчинку: дитина померла на місці

Трагедія сталася учора, 14 жовтня, в селі Тур‘я Поляна, що в Ужгородському районі. Як повідомили у поліції Закарпатської області, 46-річний водій автомобіля “BMW” значно перевищив безпечну швидкість, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, яким в той час йшла 6-річна дівчинка. Водій здійснив наїзд на дитину, після чого влетів у паркан будинку. Від отриманих травм дівчинка померла на місці події.

Поліцейські освідчили водія – за кермом він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував 2,13 проміле алкоголю у його крові.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У Харкові водій у нетверезому стані наїхав на дитину (Фото)

Кримінальне провадження в поліції відкрито за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої. У справі тривають першочергові слідчі дії та буде проведено ряд необхідних експертиз.

Чоловіку закрожує до 10 років ув’язнення з подальшим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі