Надію Савченко зловили в аеропорту з підробленим Covid-сертифікатом

Колишня народний депутат Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими сертифікатами про вакцинацію проти Covid-19, це виявили в аеропорту “Бориспіль”, пише Українська правда.

“Днями в аеропорту “Бориспіль” під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації проти Covid-19 з явними ознаками підробки. Встановлено, що одна з фігуранток є колишнім народним депутатом. Інформацію про правопорушення передали в поліцію”, – пише поліція Київської області. За даними Української правди, мова йде про Надію Савченко та її сестру. Вони прилетіли з Туреччини.

Поліція буде перевіряти COVID-сертифікати по QR-кодам

За фактом використання підроблених документів було розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Сертифікати вилучили і направили на проведення необхідних експертиз. Найближчим часом буде прийнято рішення про оголошення підозри фігурантка.

Нагадаємо, раніше в Черкаській області сімейний лікар виписував фальшиві міжнародні COVID-сертифікати. За даними поліції, схему організувала 32-річна лікарка сімейної медицини спільно зі своєю 48-річною знайомою, яка була посередницею.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі