Нардепа від “Слуги народу” виключили з партії через скандальну ДТП (Відео)

Народного депутата Олександра Трухіна виключили з партії “Слуга народу” через скандальну ДТП, яка сталася 23 серпня 2021 року. Винуватцем аварії вважають саме нардепа.

Правоохоронці прийшли з обшуками до колишнього голови “Нафтогазу” Андрія Коболєва

Така жорстка реакція послідувала після того, як увечері 1 лютого “Українська правда” опублікувала ексклюзивне відео з місця подій — запис з нагрудної камери співробітника поліції. Раніше це відео не показували громадськості.

Відео “Української правди”

Основні моменти відео: Трухін був на місці ДТП, швидше за все, він був під градусом (за твердженнями поліцейського, який знімав). А ще нардеп пропонував відпустити його “тихесенько в ліс” (фраза вже розійшлася на меми),”порішати” з міністром МВС Денисом Монастирським та, нарешті, 150 тисяч гривень на двох патрульним, якщо вони удадуть, що не бачили його.

Народна творчість

У фракції “Слуги народу” відреагували того ж вечора. Спікер фракції СН Юлія Палійчук опублікувала заяву керівника фракції Давида Арахамії.

Воював на Донбасі, служив у МВС: стало відомо, кого затримали у справі про підготовку масових заворушень в Україні

“Ми чекали офіційних та переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна. Але кадри з натільних камер поліцейських говорять більше, ніж він може сказати у своє виправдання. Мені та моїм колегам соромно за поведінку Олександра Трухіна. Це точно не те, з чим ми йшли на вибори та чого від нас чекають люди, які за нас голосували” — заявив Арахамія, додавши, що Трухін повинен негайно покинути як партію, так і фракцію.

Станом на ранок 2 лютого Трухіна вже виключили з партії “Слуга народу”. Рішення прийняла особисто новий голова партії Олена Шуляк.

“Це означає припинення його повноважень як голови Полтавської обласної організації партії. Партія також закликає фракцію “Слуги народу” у Верховній Раді зібрати засідання і розглянути інцидент за участю Олександра Трухіна для прийняття рішення” — заявила вона.

Нагадаємо, раніше Національне антикорупційне бюро затримало народного депутата від Партії “Слуга народу” при отриманні ним хабаря в розмірі понад півмільйона гривень.

Коментарі