Наслідки вчорашніх обстрілів Запорізької області (Фото, Відео)

Внаслідок обстрілів 14 грудня Василівського та Пологівського районів у Запоріжжі загинули двоє цивільних, ще одна жінка отримала осколкове поранення.

Про це повідомили в Нацполіції Запорізької області.

Окупаційні війська за минулу добу вели інтенсивний вогонь по територіях Василівського та Пологівського районів. Зафіксовані ураження в Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новоданилівці, Дорожнянці, Малинівці, Білогір’ї, Малій Токмачці, Ольгівському, Темирівці, Чарівному, Степногірську, Малих Щербаках, Степовому, Кам’янському.

Правоохоронці показали зруйновані росіянами склади в Харкові (Фото)

У першій половині дня російські військові обстрілювали Степногірськ, в результаті чого були зруйновані домоволодіння в чотирьох житлових будинках. 68-річна жінка під час обстрілу отримала осколкове поранення, її вчасно доставили до лікарні. Того ж дня після обіду окупанти обстріляли місто з мінометів. Смертельні травми отримав 59-річний місцевий житель.

У Пологівському районі внаслідок обстрілів російських військових зруйновано будинки місцевих жителів. На подвір’ї одного з будинків у Малій Токмачці правоохоронці виявили тіло 40-річного чоловіка, який загинув внаслідок обстрілу. Дату та час смерті загиблого встановлює поліція.

Коментарі