Назвала дитину на честь батька: у Закарпатській області 11-річна дівчинка народила від вітчима

Зараз 46-річний біологічний батько немовляти перебуває під арештом, а за малюком доглядають медики.

У Львові школи тероризує чоловік, переодягнений жінкою

Як повідомляє ТСН, про народження малюка стало відомо тільки зараз, хоча він з’явився на світ ще в листопаді. Хлопчик народився з вагою 2,5 кілограма і зростом 49 сантиметрів. Породіллю перевели в інфекційне відділення, оскільки у неї діагностували коронавірус. Зараз дівчинку вже виписали, а малюк все ще знаходиться під наглядом неонатологів.

З’ясувалося, що малюка юна мати Бьянка назвала Олександром на честь 46-річного вітчима, який схилив її до інтимної близькості. Школярка запевняє, що хоче ростити сина самостійно, але зараз служба у справах дітей вирішує долю немовляти. Віддадуть його біологічній матері або помістять в будинок малятка, стане відомо найближчим часом.

У Харкові поліцейські затримали чоловіка за розбещення школярок

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що педофіла з Харкова засудили до восьми років тюремного ув’язнення. У прокуратурі розповіли, що першою жертвою зловмисника став семирічний школяр. Чоловік познайомився з дитиною біля навчального закладу. Маніяк з’ясував, що хлопчик з багатодітної малозабезпеченої сім’ї. Обіцяючи допомогти матеріально, харків’янин став запрошувати неповнолітнього в гості. За словами самої дитини, новий знайомий чіпав його, змушував дивитися фільми для дорослих і намагався зняти з нього одяг. Через пів року педофіл познайомився з молодшим братом своєї першої жертви. Діяв чоловік за старою схемою, а за мовчання обом хлопчикам добре платив.

Коментарі