“Не та война”: рашист визнає, що війна з Україною не йде у порівняння з подіями у Чечні, — перехоплення ГУР

Головне управління розвідки України оприлюднило перехоплену телефонну розмову російського окупанта, у якій він скаржиться на складну ситуацію поблизу Лиману та Кремінної в Донецькій області. За його словами, після штурму залишилось лише шестеро бійців з 90 особового складу.

Російський загарбник розповів про нездатність командирів розуміти ситуацію та їх байдужість до інструкцій. Він також зазначив, що в російських ЗМІ поширюються пропагандистські повідомлення про успіхи на фронті, але в реальності все далеко від цього. За його словами, навіть диверсійно-розвідувальна група знищила російських мінометників.

“Закидывать как минимум в Польшу”: рашисти обговорюють некомпетентне командування, — перехоплення ГУР

Окупант описав ситуацію як катастрофічну та заявив, що ця війна не має нічого спільного з тим, що вони очікували. Ветерани, які брали участь у війні в Чечні, висловлюють своє обурення та незадоволення тим, що відбувається. Він також повідомив, що українські військові використовують дрони для скидання вибухівки, не даючи російським терористам щонайменше спокою, але здебільшого знищуючи їх.

Коментарі