Облив бензином та підпалив власну дочку: на Буковині на 11 років посадили нелюда

На Буковині засудили до 11 років позбавлення волі чоловіка, який намагався вбити дружину і трьох своїх дітей, зокрема, старшу дочку облив бензином та підпалив живцем, повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

У Дніпрі дали 14 років чоловікові за жорстоке вбивство коханої

Згідно з даними слідства, в січні 2020 року 38-річний злочинець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, затіяв вдома сварку зі своєю 43-річною дружиною. У процесі сварки, будучи в повному неадекваті, він спробував вбити жінку і розправитися з трьома дітьми пари. За матір заступилася старша 16-річна дочка, за що була облита бензином з пляшки. Горюча рідина потрапила на стіни, дівчину та піч, миттєво спалахнула пожежа.

У Запорізькій області спалахнув меблевий завод (Відео)

Злякавшись, чоловік кинув дружину і дітей боротися із загорянням, а сам втік. Втім, недалеко та ненадовго — правоохоронці його затримали. 16-річна дівчина отримала опіки обличчя, шиї та обох кистей. Їй знадобилося тривале лікування і кілька операцій, які безкоштовно проводив один з відомих українських хірургів.

Нагадаємо, в місті Краматорськ Донецької області сталася пожежа на території Центральної обласної диспетчерської станції швидкої допомоги. В результаті медики не дорахувалися десятка машин, які вогонь знищив.

 

Коментарі