Оборону Криму окупанти підсилюють “москвичами”, “пітерцями” та строковиками – ГУР

Військові комісаріати Московської та Ленінградської областей, зокрема Москви та Санкт-Петербурга, отримали вказівки щодо масового призову на військову службу місцевих жителів. Про це 31 серпня повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

Викладачка з Києва вербувала агентів для РФ: фігурантів підозрюють у держзраді (Фото)

“Призваними під час прихованої мобілізації “москвичами” та “пітерцями” будуть комплектуватися військові частини, дислоковані в Криму”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, для посилення оборони Кримського півострова командувач Південного військового округу генерал армії Дворніков, який відомий за прізвиськом “сирійський м’ясник”, прийняв рішення відправити до Криму 1200 військовослужбовців строкової служби.

Оскільки на території ТОТ АР Крим бойові дії не проводяться, військовослужбовцям не пропонують підписувати контракт. Це може свідчити про економію коштів та небажання виплачувати всіх визначених законодавством РФ надбавок.

РФ планує мобілізувати близько 90 тисяч військовослужбовців — розвідка

“1200 військовослужбовців строкової служби будуть служити та помирати під ударами українських військ та від рук “партизанів” за зарплату строковика, а це близько 5000 рублів (близько 82 доларів США)”, – констатують у розвідці.

В ГУР припускають, що економія державних російських коштів також відбудеться і за рахунок невиплати компенсації у разі загибелі військовослужбовців, адже участь строковиків у бойових діях російська федерація заперечує.

Коментарі