Обстріл міста Торецьк російськими силами: постраждала дитина та 5 дорослих (Фото)

Сьогодні, 20 травня, російські війська здійснили обстріл міста Торецьк у Донецькій області за допомогою ракетно-артилерійського комплексу “Град”. Внаслідок цього нападу було поранено шестеро мирних жителів, включаючи дитину, та пошкоджено цивільні об’єкти.

Інформацію про це поширили голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та Донецька обласна прокуратура.

“Росіяни накрили фактично все місто “Градами” – пошкоджені житлові будинки та інші цивільні об’єкти, зокрема, лікарня”, — пише Кириленко.

За даними голови Донецької обласної військової адміністрації, у Торецьку поранено п’ятьох осіб, пізніше прокуратура повідомила про шість постраждалих.

Серед постраждалих дві жінки, троє чоловіків та 11-річний хлопчик, які отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості. Це включає осколкові поранення, контузії, черепно-мозкові та мінно-вибухові травми.

Ракетний обстріл призвів до пожежі у Куп’янську: є постраждалі (Фото)

Усім постраждалим надано медичну допомогу, їх стан на цей час задовільний, повідомив Кириленко.

Уламки снарядів спричинили пошкодження приватних будинків, багатоповерхових будівель, дитячих та торговельних закладів, а також інших господарських споруд.

Донецька обласна прокуратура розпочала розслідування обстрілу житлових кварталів Торецька з метою встановлення порушень законів та міжнародних норм війни (частина 1 статті 438 Кримінального кодексу України).

Коментарі