Окупанти готуються до фальшивих “виборів” в Запорізькій області: Балицький зустрічається з Памфіловою у “бункері” (Фото)

На окупованій території Запорізької області представники російської окупаційної сили готуються до проведення так званих “виборів”.

Точно не відомо, куди та кого вони збираються обирати. У тоталітарному режимі країни-агресора росії вже давно не існує місця для демократичного процесу, тому мета цього “шоу” є абсолютно незрозумілою.

Але псевдогубернатор Є. Балицький ретельно готується до цього заходу. Він навіть запросив голову Центрвиборчкому РФ Еллу Памфілову до свого притулку.

Колаборанти-поліцаї з окупованих територій намагаються будь-якими шляхами втекти в росію – ЦНС

Нещодавно чиновниця відвідала окуповані регіони для проведення інспекції.

Одним із головних питань обговорення стало “забезпечення безпеки всіх учасників виборчого процесу”, що означає організаторів воєнних злочинів на тій території.

Балицький добре розуміє, наскільки небезпечна незаконна діяльність оскільки деякі з його спільників вже у лікарнях, або й на цвинтарі, бо “бавовна”, яка навідується до гауляйтерів та колаборантів вже переростає у тенденцію.

Тому зустріч з високопосадовою чиновницею Балицький провів у якомусь підвалі.

“Бункер” Балицького зовсім не виглядає вражаюче, не такий, як у фюрера. Тому Памфілова вирішила трохи його прикрасити, особисто розфарбувавши стіни.

Коментарі