Колаборанти-поліцаї з окупованих територій намагаються будь-якими шляхами втекти в росію – ЦНС

Співробітники окупаційної “поліції” на тимчасово окупованих територіях півдня України дуже налякані майбутнім контрнаступом ЗСУ, тому намагаються за всяку ціну дезертирувати та втекти на територію рф. Але виходить в них це погано.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

СБУ оприлюднила докази: Голова Полтавського райсуду співпрацювала з російськими спецслужбами (Відео)

За даними ЦНС, дуже багато поліцаїв-колаборантів на території окупованих росіянами районів Запорізької та Херсонської областей написали “рапорти на звільнення”. Колаборанти планують втекти на територію рф до того, як ЗСУ почне звільняти окуповані землі. Найголовнішими для них є два страхи – це постати перед українським судом за державну зраду, або потрапити до лав російської армії, звідки повернутися живим для колаборанта шансів небагато.

Оскільки росіяни зрозуміли ці мотиви, то “керівники” окупаційної “поліції” не підписують такі рапорти. Щобільше, поліцаям заборонили залишати населені пункти, у яких вони “служать”, а тих, хто пішов у відпустку, відкликають звідти. Спроби домовитися про “ушпиталення” для колаборантів також не працюють – майже всі шпиталі забиті пораненими росіянами.

У Куп’янському районі викрили чотирьох колаборанток: підтримали агресію та росіян

Також росія припинила виплачувати “заробітну плату” колаборантам, які працюють в окупаційних адміністраціях на півдні України.

“Заборгованість із заробітної плати в російській “військово-цивільній адміністрації” тимчасово окупованих територій Запорізької області становить вже від 1 до 2,5 місяців. Керівництво окупаційних адміністрацій стверджує, що гроші заблоковані в російському казначействі у зв’язку з бюрократичними перешкодами” – повідомляє ЦНС.

Що цікаво, цього разу окупанти не брешуть – гроші дійсно заблоковані, але через рішення у Москві, оскільки росія готується до втрати окупованих територій внаслідок контрнаступу ЗСУ.

Комментарии