Окупанти вночі обстріляли Харків: дві ракети влучили у виробничу будівлю 

Про це 17 липня повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов 

“Вночі російські окупанти знову ракетами вдарили по Харкову. Близько 03:00 в Київському районі внаслідок влучання двох ракет сталося загоряння одного з поверхів у п’ятиповерховій виробничої будівлі. Постраждала 59-річна жінка, її госпіталізували до лікарні”, — йдеться в повідомленні.  

Російський полонений у Харкові зізнався, що отримав наказ стріляти по цивільних (Відео)

Також вночі рашисти інтенсивно обстрілювали Дергачівську громаду. Ворожі удари спричинили пожежі у виробничих будівлях, горів автомобіль. У Чкаловській громаді Чугуївського району внаслідок обстрілу окупантів спалахнув дах приватного будинку. Постраждалих немає. 

“Бойові дії на Харківщині тривають. Ворог намагається утримати зайняті позиції, перегруповується, веде повітряну розвідку. Гарячим залишається Ізюмський напрямок, де ЗСУ не пропускають окупантів та не втрачають свої позиції. Віримо в наших захисників!”, — повідомив Олег Синєгубов. 

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі