Під Києвом після вакцинації помер 19-річний студент

У результаті вакцинації проти COVID-19 помер студент приватного навчального закладу “Український гуманітарний інститут”, який розташований у Бучі Київської області. Про це йдеться в повідомленні на сайті навчального закладу.

13 вересня 19-річний хлопець зробив щеплення від COVID-19, а до вечора у нього піднялася температура. Приблизно о 20:15 почалися судоми. О 20:35 зник пульс і дихання. Медичні працівники УГІ робили йому штучне дихання до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Лікарі реанімували хлопця годину, але врятувати його не вдалося.
 
Перша вакцина від COVID-19, завезена в Україну, викликала тромбоз у жінок – лікар

“Попередня довідка про причину смерті вказує “Серцево-легенева недостатність. Набряк легенів. Гостра коронарна недостатність”. Остаточна причина буде відома тільки через місяць після завершення медичних досліджень”, – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я України дозволило вакцинацію дітей від 12 років. Для отримання щеплення батьки дітей 12-15 років або самі діти у віці 16-17 років повинні звернутися до педіатра або сімейного лікаря.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі