Під Запоріжжям водій, якого зупинили копи, вихопив ніж та почав різати себе

Дивний інцидент стався 13 грудня в Запорізькій області – там зупинений поліцейськими водій витягнув ніж і спробував накласти на себе руки прямо при патрульних, повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу поліції Запорізької області.

Відзначається, що інцидент стався в Мелітополі – там поліцейські помітили автомобіль, який порушував правила дорожнього руху. Вони зупинили машину, під час спілкування було виявлено, що водій явно нетверезий. Подальше здивувало навіть бувалих поліцейських.

У Донецькій області чоловік убив та спалив подружжя заради наживи

“Під час документування правопорушення, чоловік пішов до свого автомобіля, щоб взяти документи, і в салоні авто наніс собі ножем поранення обох передпліч. Потерпілому правоохоронці викликали “швидку”. Медики доставили чоловіка в лікарню, де йому була надана медична допомога”, – повідомили в поліції.

Наразі вирішується питання про внесення матеріалів до ЄРДР за ст. 15-2 (замах на вбивство) та 115-1 (умисне вбивство – самогубство).

У Кривому Розі малолітні хулігани розгромили трамвай та побили водія

Нагадаємо, нещодавно в Луцьку автомобіль в’їхав у натовп людей, що переходили дорогу по регульованому пішохідному переходу біля торгового центру. За кермом авто перебував 16-річний підліток.

 

Коментарі