“Покемон” з “Буревію”: молодий нацгвардієць вдруге збив російську ракету над Києвом

20-річний боєць з позивним “Покемон”, який служить у 1-й президентській бригаді Нацгвардії “Буревій”, вдало повторив своє досягнення, збивши другу російську ракету із ПЗРК “Ігла-1” над столицею. За інформацією бригади, цього разу завдання було складнішим.

У ніч з 28 на 29 травня ворог спробував здійснити масований ракетний удар по Києву. Однак українські сили протиповітряної оборони виявили та знищили всі повітряні цілі.

Київщину атакували балістичними та крилатими ракетами — Головнокомандувач ЗСУ

“Так одну з ракет збив той самий “Покемон”, солдат зенітно ракетно-артилерійського дивізіону бригади “Буревій””, — повідомляє бригада.

Зазначається, що завдяки відвазі “Покемона” із різницею всього 20 днів він збив дві ворожі ракети.

“Отже, підсумки такі: з різницею всього лише у 20 днів 20-річний герой збиває 2 ворожі ракети. Так тримати, друже!”, — додається в повідомленні на офіційному Telegram-каналі бригади.

“На цей раз було складніше захопити ціль, адже було ще достатньо темно. Але результат говорить сам за себе. Емоцій від усвідомлення та радості було ще більше ніж вперше”, — поділився враженнями “Покемон”.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Коментарі