Поранених кидають, “відмовників” розстрілюють: двоє полонених з “Вагнера” розповіли про колосальні втрати терористів РФ

Двоє російських терористів з терористичної організації “ПВК “Вагнера”, яких взяли в полон солдати Збройних сил України, розповіли про колосальні втрати терористів під час атак на Донбасі та жорстокість командирів до солдатів.

Так, в інтерв’ю американському CNN полонені розповіли, що поранених наказують кидати на місці, ударні групи шлють одна за однією — так, що одна група йде фактично по трупах попередньої.

Терорист Пригожин похвалився взяттям села, де жили три людини

“Перші кроки в ліс були важкими. З 10 хлопців семеро загинули одразу. Ви не можете допомогти пораненим. Українці вели по нас щільний вогонь, тому, навіть якщо їх поранення незначні, треба йти далі, інакше під вогонь потрапляєш ти. П’ять днів ти працюєш, люди вмирають біля тебе, моляться Богу, просять води. Ви думаєте, що можете покласти зброю, і більше нічого не станеться. Але ні, просто хвиля за хвилею. Якщо одна група зазнає невдачі, то відразу відправляють другу. Якщо і вона зазнає невдачі — відправляють третю”, — сказав один з них.

За його словами, поранених навіть не вивозять, тому розраховувати на евакуацію сенсу немає — доля терористів “Вагнера”, які отримали поранення, ще гірше, ніж у тих, хто убитий одразу.

А тих, хто відмовляється виконувати накази, розстрілюють.

“Вагнерівці” розстрілюють власних командирів, які відмовляються наступати — ЦНС (Відео)

“Коли ви отримуєте наказ завантажити їх, ви не дуже думаєте, хто мертвий, а хто поранений. Ми не могли відступити без наказу, бо якщо не виконаємо наказ, нас уб’ють. Одна людина залишилася на позиції, він дуже злякався, це був його перший штурм. Про це доповіли командуванню, його відвели на 50 метрів від бази. Він копав собі могилу, а потім був розстріляний”, — розповів терорист.

“Вагнерівець” додав, що з солдатів вибивають всі інстинкти та думки, крім однієї — вижити.

“Просто, щоб вижити. У мене просто було бажання вижити, якою б ціною. Однак альтернатива йти через мінні поля на українську артилерію була такою ж смертельною”, — резюмував він, пояснюючи причини, за якими солдат та його товариш здалися в полон.

Коментарі