Переправлялася на човні через річку й пропала безвісти: в Харківській області розшукують жінку похилого віку

В Ізюмському районі пропала безвісти Тамара Жуковська. Про це сьогодні Newsroom повідомили волонтери пошукової групи “Мілена”. За інформацією громадських діячів 14 вересня 79-річна жінка на човні переправлялася через річку Сіверський Донець з села Синичине в село Букино. Відтоді пенсіонерку ніхто не бачив, на зв’язок жінка також не виходила.

У Харкові футбольні ворота впали на дитину: шестирічний хлопчик у важкому стані

Як розповіла Наталія, одна з учасниць пошукової групи “Мілена”, біля лісу в Ізюмському районі були знайдені сумки, що належать Тамарі Жуковській.

“Зараз поліція перевіряє будь-яку інформацію щодо жінки. З етичних міркувань ми поки не можемо озвучити її. Якщо вона не підтвердиться до кінця дня, волонтери “Мілени” відправляться на місце для пошуків пенсіонерки. Поки про кількість залучених активістів говорити складно. Будемо формувати загін у залежності від ситуації”, – повідомила Наталя.

Десятирічна дитина поїхала від бабусі погуляти в Харків – поліція

Прикмети Тамари Жуковської: статура худорлява, невисокого зросту, волосся коротке чорне з сивиною, очі карі. У день зникнення була одягнена в темно-зелену куртку. При собі мала мобільний телефон.

Нагадаємо, раніше в Харківській області розшукали підлітка, який втік з лікарні. Для пошуків хлопця привернули всіх правоохоронців райвідділу. Протягом декількох годин поліцейським вдалося розшукати втікача. Він знаходився в селі Коропове Чугуївського району. Як з’ясувалося, неповнолітній втік з медустанови, щоб скупатися в річці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі