“Порошенко був би не гіршим”: Комаровський заявив, що розчарувався у Зеленському

Відомий дитячий лікар і телеведучий Євген Комаровський назвав великою помилкою підтримку Зеленського у 2019 році. В інтерв’ю Дмитру Гордону Комаровський заявив, що Порошенко, мабуть, був би краще, ніж Зеленський.

Президент призначив стипендії вісьмом підліткам з Харківської області

“Так це і була наша з тобою дурна помилка. Ми з тобою лоханулись, і 73% так само лоханулись… Я відчуваю себе винним… як ми оцінюємо ефективність управління? Ми оцінюємо ефективність управління за рівнем спроможності людей, еміграції, народжуваності, рівнем свобод… А ти впевнений, що якби переміг Порошенко, то сьогодні рівень свобод був би гіршим, еміграція була б більшою? Не було б жахливіше. Це боляче визнавати, але потрібно», – заявив Комаровський.

Також, за словами лікаря, Зеленський, за якого голосували у 2019 році, і Зеленський зразка 2021 року – ніби дві різні людини. Так, він готовий порушити свою ж обіцянку – не йти на вибори президента вдруге. На думку Комаровського, всі, хто раніше публічно підтримував Зеленського, повинні висловитися з цього приводу. А вибираючи президента, люди повинні вибирати не фігуру, яка щось комусь символізує, а ідеї, плани та команду.

“Якщо 73% населення вибирають і помиляються – значить, є фундаментальна помилка в алгоритмах прийняття рішень. І нам, людям публічним, які вміють розмовляти, вміють пояснювати, вміють розповідати, потрібно не критикувати просто так, а зібратися, можливо, всім разом і дати рекомендації людям, щоб такого ніколи не повторилося. Ми не маємо права ніколи більше обрати президента без списку команди. Ніколи більше!» – резюмував він.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський двічі кликав доктора Євгена Комаровського до Кабінету Міністрів, проте останній відмовився від пропозиції.

Коментарі